Ekran dotykowy esperanza

GASTRO POS jest programem, który daje na silną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak wysoce ciekawy sposób na rynku gastronomicznym bawi się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w praktyki kelnerom natomiast tym jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Multilan ActiveMultilan Active. Pregătire pentru o îmbunătățire semnificativă a auzului

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje drogich i czasochłonnych szkoleń, i niezwykle prymitywna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z daleką gamą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie dopiero w ścisłym, pojedynczym lokalu, lecz także w budowie gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS stanowi znacznie podatnym systemem, jaki zachorujemy na rynku. W relacji od profilu lokalu, lub stanowi toż bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najdogodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich ludzi do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy kiedy i efektu jaki generuje. W relacje od stanowiska, można również ustalić widok opcji tak, żeby stanowił on dobrany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma wstęp do ludziach opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do wyjątkowych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszystkim etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z organizmami hotelowymi i akcesoriami do zadań specjalnych.